Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

MasterChef Türkiye 2023 All Star Finali Bu Akşam Var mı, Ne Zaman Yayınlanacak? TV8 Yayın Akışı 7 Ocak Pazar

Sevilen yemek programı ve yarışması olan MasterChef bu hafta ekranlarda olacak mı sorusunu araştıran izleyiciler için iyi haber TV8 programından geldi. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2023 All Star, 7 Ocak Pazar günü final bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin final bölümü, TV8 ekranlarında saat 20.00'de yayınlanacak.

MasterChef Türkiye 2023 All Star Finali Bu Akşam Var mı, Ne Zaman Yayınlanacak? TV8 Yayın Akışı 7 Ocak Pazar

MasterChef Türkiye 2023 All Star Bu Akşam Var mı, Saat Kaçta?

Her Pazar izleyicileri tarafından merakla beklenen MasterChef Türkiye 2023 All Star yarışması, bu akşam (7 Ocak Pazar) saat 20.00'de final bölümü ile yayınlanacak.

 

TV8 Yayın Akışı 7 Ocak Pazar

 

06:00 - Oynat Bakalım
07:00 - Aşka Düşman
09:00 - Gençlik Rüzgarı
10:00 - Gazete Magazin
14:15 - Aşka Düşman
17:00 - Cevap Ver Türkiye / Yeni BölümYarışma
20:00 - MasterChef Türkiye All Star 
00:15 - Aşka Düşman
02:30 - %100 FutbolSpor
03:15 - Son Karar 
04:00 - Gençlik RüzgarıProgram
04:45 - Gazete MagazinProgram
05:15 - Aşka Düşman 

 

 

MasterChef Türkiye 2023 All Star Finalinde Neler Olacak?

 

MasterChef Türkiye 2023 All Star finalinde, Güzide, Ekin, Cemre ve Alican arasında büyük bir mücadele yaşanacak. Dört yarışmacı, final menüsü için hünerlerini sergileyecek.

 

MasterChef Türkiye 2023 All Star finalinde, yarışmacıların menüsü ve jürilerin değerlendirmeleri, dizinin heyecanını doruklara çıkaracak. Dizinin final bölümü, 7 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak.

 

MasterChef Türkiye 2023 All Star finali, 7 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak. Finalde, Güzide, Ekin, Cemre ve Alican arasında büyük bir mücadele yaşanacak. Finalin heyecanı, yarışmacıların menüsü ve jürilerin değerlendirmeleriyle doruklara çıkacak.

MasterChef Türkiye 2023 All Star yarışması, 2022 yılında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yarışmanın jüri koltuğunda, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yer alıyor.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English