Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KONTV'ye konuşan Akyürek Konyalılara ulaşım müjdesi verdi

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti teşkilatları ilçe ilçe, ziyaretlere devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Anadolu Medya Grubunu ziyaret etti ve Seçime Özel KONTV Ana Haber Bülteninde konuştu.

KONTV’ye konuşan Akyürek Konyalılara ulaşım müjdesi verdi
AK Parti Konya teşkilatları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Konya Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Anadolu Medya Grubunu ziyaret etti.
Misafirleri ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Tatlısu ağırladı.
Seçim çalışmaları ve süreç hakkında bilgi veren Akyürek, ardından KONTV’ye özel konuştu.

Tahir Akyürek'in konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"15 milletvekili ile aynı tempoda koşuyoruz"
Saha çalışmalarına bütün vekilleriyle ile son sürat devam ettiğini belirten Akyürek,”15 milletvekilimiz ile aynı tempoda koşturuyoruz. Gittiğimiz her yerde bizi hoşgörüyle selamlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti’nin hizmet siyaseti üzerine olduğunu vurgulayan Akyürek,”Hiçbir yere elimiz boş gitmiyoruz. Ya bir yatırım ya bir temel atarak ya da bir yatırım değerlendirmesi yapıyoruz. AK Partili milletvekiler olarak avantajımız çok fazla. Yeni ve çok önemli birçok tesisin açılışına hem Türkiye’de hem Konya’da temel atıyoruz.” dedi.

Devamında Akyürek  Sedirler Köprülü Kavşağı’nın temeli hakkında “Çok ihtiyaç olan bir yere Konya’mızın geleneği olan Köprülü Kavşağa yeni bir halka eklenmiş oldu hem seçim çalışması yapıyoruz hem yatırım yapıyoruz.” ifadesinde bulundu.

"Muhalefet birbirine benzemeyen topluluk"
Akyürek, "Bir tarafta Bütün ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde  gidermeye çalışan hizmet gönüllüsü bir kadro diğer tarafta ise duruşu belli olmayan yurtdışından ve yurtiçinden Türkiye düşmanlarınında, Türkiye’nin yürüyüşünü engellemek isteyen çevrelerin de destek verdiği birbirine benzemeyen topluluk." dedi.

Konuşmalarının ardından Muhalefet’e binaen Akyürek, “Bir tarafta sadece laf üreten kadro var diğer tarafta iş yapan, Bizim sloganımız “Lider masa başında değil iş başında belli olur” diye. Milletimiz her şeyin farkında” dedi

"Bakanlar Kurulu'nun yarısı kadar Cumhurbaşkanı Yardımcılığı"
Millet ittifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayısın ilişkin Akyürek,”Neredeyse Bakanlar Kurulu’nun sayısının yarısı kadar Cumhurbaşkanı Yardımcısı atayacaklar, Kendi ortakları tarafından seçilemeyecek aday olarak lansediliyor. 14 Mayıs’tan sonra kazara kazansalar ne olacağını bilemeyecek bir durumdayız. Milletimiz bunu sorguluyor. Türkiye’nin yükselişinden memnun olmayan çevreleri memnun etmediğimiz için biz farklıyız.” ifadesinde bulundu.

Enerji’de yerli ve milli çalışmalar
20 Senede Türkiye’yi farklı bir lige soktuğunu ifade eden Akyürek,”Sadece son 20 gündeki açılışları düşündüğünüzde. Nükleer enerji hususunda Akkuyu’ya nükleer enerji yüklendi. Niçin bunu yapıyoruz? Türkiye’nin enerji ihtiyacı daha da azalsın. Yerli ve milli kaynak olsun. Doğalgaz da keza öyle Filyos Limanı’ndaki tesis için imkansız diyorlardı ama 1 yılda onu da gerçekleştirdik.” diye konuştu.

"Konya'da tartışılan bütün hizmetler hayata geçirildi"
Konya için yapılan hizmetler doğrultusunda Akyürek, "Biz göreve başladığımızda Atık su tesisleri, Duble yollar, Doğalgaz, Mevlana Kültür Merkezi, Konya-Ankara Hızlı treni bütün bunlar tartışılıyordu. Bütün bunlar hayata geçirildi. Bozkır Barajı, Taşkent Barajı dair olmak üzere birçok Barajı açtık. Artık Türkiye Yüzyılında şahlanış dönemine imza atılması gerekiyor.” Dedi

"Konya, Türkiye Yüzyılı'nın "Yıldız Şehri" olmalı"
Konya’nın Türkiye’nin Yıldız Şehri olması gerektiğini vurgulayan Akyürek,”Yeni proje olarak Havza dışından su getirilmesi ve Konya’nın ihracat ve sanayi şehri olarak üretimin daha fazla artırılması ve nice vizyon projeleri için yollardayız” dedi.

Konya'ya Büyük ulaşım müjdesi verilecek
Organize Sanayi Bölgesine raylı sistem ulaştırılması ile ilgili 26 kilometrelik bir hat konusunda adım attıklarını ifade eden Akyürek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Pazar günü sürprizlerinin olduklarını açıkladı.

Konuşma’nın ardından Tahir Akyürek vatandaşlardan dua ve desteklerini istedi.
(İsmail Can Şef)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 39
  • 7
  • 0
  • 28
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    Misafir
    1 yıl önce

    Derebucak Beyşehir arası duble yol olmalı günde 20bin aracın yükünü kaldırmaz tek gidiş geliş Yol sayın başkan

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • RO
    Ramazan ozdamar
    1 yıl önce

    Konya'nın yetiştirdiği büyük insan

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (21)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English