Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Pekyatırmacı Zabıta Teşkilatını unutmadı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Zabıta Haftası dolayısıyla Selçuklu Belediyesi Zabıta personeli ile bir araya geldi. Teşkilatın kuruluşunun 197.yılını kutlayan Başkan Pekyatırmacı, Zabıta Teşkilatının ilçenin huzur ve güvenliğine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Başkan Pekyatırmacı Zabıta Teşkilatını unutmadı
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  Zabıta Haftası dolayısıyla kuruluşunun 197. yılını kutlayan Selçuklu Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile Kanyon Park’ta bulunan Selçuklu Nefes Kafe’de bir araya geldi.

Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun nüfus ve iş yoğunluğuna rağmen Selçuklu Zabıta Teşkilatı’nın işini en iyi şekilde yapmak için özveriyle çalıştığını söyledi. 
 
Kanyon Park’ta bulunan Selçuklu Nefes Kafe’de Zabıta teşkilatı ile hasbihal eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. 

“Zabıta ekiplerimiz, İlçemizin huzur ve güvenliği için özveri ile çalışıyor”
Çalışmaları sebebiyle Zabıta Teşkilatı’na teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Zor bir görevi yapıyorsunuz. Belediyemizin her güler yüzü olması bir taraftan görevinizi en iyi şekilde yapmanız gerekiyor. Bu anlamda zorluk var ama hepinize teşekkür ediyorum. Selçuklu  50 ilden daha büyük bir ilçe ve burada hastaneler, alışveriş merkezleri, kamu kurumları, bütün sanayiler, bizim bölgemizde ve nüfus yoğun. Mevcut yerleşik nüfusun haricinde de ciddi bir nüfusu ağırlıyoruz ve iş yerleriyle,  ticarethanelerle sanayilerle, hastanelerle, alışveriş merkezleriyle birlikte yoğun bir çalışma ortamı da bizim ilçemizde bulunuyor. Siz de özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Görevinizi en iyi şekilde yapıyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun. Selçuklu'da her zaman vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu onların güvenli bir şekilde günlük hayatlarını geçirebilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bütün ekiplerimiz aynı şekilde çalışıyorlar ve elhamdülillah Konya dışından gelen herkes Konya'mızdan özellikle Selçuklu'muzdan övgüyle bahsediyor. İşte bütün yeşil alanlarımızla, parklarımızla, yollarımızla, temizliğimizle ve düzenimizle yani şehir olarak düzenimizle bizi methediyorlar.  Bu düzende sizin katkınız büyük. Çünkü belli bir kural ve düzen olmazsa, orada karmaşa olur. Bu düzenin temininde hem emniyetin hem güvenliğin ve sizlerin emekleri büyük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun, var olun. Bugün özellikle burada buluşmayı istedim çünkü parklarımızın bir kısmında Nefes Kafelerimizi faaliyete geçirdik. Geçen ay Cem Sultan Parkı'ndaydık. Geçtiğimiz akşamda Bosna Hersek Mahallemizdeki kütüphanemizin önündeki kafedeydik. Bugün de burada sizlerle buluştuk. Hem bir sohbet edelim hem de parkımızı siz de görün istedik. İnşallah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde huzurlu bir şekilde görevlerimizi en iyi şekilde bundan sonra da icra etmeye devam ederiz. Tekrar Zabıta Haftanızı kutluyorum.” şeklinde konuştu. (Tahir Yılmaz)

Kaynak: Tahir Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 1
  • 4
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    Kemal
    238 gün önce

    Belediyelerdeki en gereksiz birim zabıta birimidir. Çay ocaklarında,dükkanlarda,golgeliklerde gün geçirirler. Bir yeri tam 40 sefer ihbar ettim hiç birsey yapmadılar,hala da yapmıyorlar.

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English