Son Dakika Haberler

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların gelişi ve Regaip Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek zamanların; özellikle Müslüman coğrafyaların acı ve gözyaşına mahkûm olduğu bu dönemde, daralan ve hüzünlenen gönüllerimize esenlik bahşetmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor; dünyada barış ve huzur ikliminin yeninden tesisini, ülkemizde terörün son bulmasını diliyorum” dedi.

Başkan Altay Regaip Kandili’ni tebrik etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek üç ayların gelişi ve Regaip Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkanı Altay’ın mesajı şöyle:

 

“Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin huzurunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek geceler; Allah'ın kullarına merhamet ve mağfiretini bolca ihsan ettiği, tüm duaların kabul gördüğü müstesna zamanlardır. Sevgili Peygamberimiz, ‘Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda hayırlı ve mübarek kıl, bizi Ramazan'a ulaştır’ duasında bulunmuş ve bizlere de bu kutlu vakitleri en hayırlı şekilde geçirmemizi buyurmuştur. Diğer taraftan bu mübarek vakitler, toplum ve ümmet olarak yeniden dirilişimize katkı sağlayacak bir heyecana vesile olmaktadır. Dolayısıyla bu zamanları fırsat bilerek; tüm imkânlarımızla hanelerimizin saadeti, milletimizin izzeti, Müslümanların huzur ve vahdeti için çalışarak daha güzel bir dünyanın inşası için gayret gösterelim. 7 Ekim’den bu yana büyük bir zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm dünyadaki mazlumlar için Yüce Allah’a samimiyetle dua ve yakarışta bulunalım. Regaip Kandili’nin ve üç ayların; özellikle Müslüman coğrafyaların acı ve gözyaşına mahkûm olduğu bu dönemde, daralan ve hüzünlenen gönüllerimize esenlik bahşetmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor; dünyada barış ve huzur ikliminin yeninden tesisini, ülkemizde terörün son bulmasını diliyorum. Bu düşüncelerle tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimizin Regaip Kandili’ni, çocuklarımızın Şivlilik Bayramını tebrik ediyor, üç ayların feyz ve bereketinden istifade edenlerden olmayı Cenab-ı Allah’tan diliyorum.”


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 4
  • 2
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English