Son Dakika Haberler

Fotoğraflarla 2016 yılı!

  • 1 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Doğu ve Güneydoğu bölgesinde geçmişten günümüze kadar varlığını sürdüren tandır, Van'da günlük ihtiyaçların karşılanması konusundaki önemini koruyor. Kışların sert geçtiği köylerde vatandaşlar, yaktıkları tandırlarda ekmek yaparken, yemeklerini de yine aynı tandırlarda pişiriyorlar. Günün büyük bölümünü tandır başında geçiren kadınlar, sıcak tandır başında sohbet ederek komşuluk ilişkilerini de geliştiriyorlar.

  • 2 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Fransız masa tenisi takımı ALCL TT Grand - Quevilly'nin sporcusu Lecorvec Carletto, 70 yaşında olmasına karşın aktif sporculuk kariyerini sürdürürken, en az 10 yıl daha çok sevdiği masa tenisiyle uğraşmayı hedefliyor.

  • 3 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Yunanistan'ın Makedonya sınırındaki İdomeni kasabasında bulunan kampta, zor şartlara rağmen sığınmacıların bekleyişi devam etti.

  • 4 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en önemli sembollerinden Vijecnica Kütüphanesi, Türkiye ve Belçika'daki terör saldırıları sonrası Türk ve Belçika bayraklarının renkleriyle ışıklandırıldı.

  • 5 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Hindistan'da ülkenin kuzeyindeki Mathura bölgesinde binlerce Hintli, Nandgaon köyündeki tapınakta bir araya gelerek Lathmar Holi'yi kutladı.

  • 6 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde yolu trafiğe kapatıp bazı araçları ateşe veren teröristlere güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu çıkan çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Ebubekir Durmuş'un cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi. Törene katılan güvenlik güçleri, birbirlerine sarılarak üzüntü yaşadı.

  • 7 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes niteliğindeki anlaşmayı ihlal eden Rus savaş uçakları, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Salihiyin semtine saldırı düzenledi. Yerleşim yerlerinin isabet aldığı saldırıda yaralananlar, enkaza dönen binadan sivil savunma ekiplerince kurtarıldı.

  • 8 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Portekiz'in Braga takımı ile Ülker Stadı'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Fenerbahçeli Josef de Souza (sağda), Bragalı Willy Boly (5) ile mücadele etti.

  • 9 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Batı Şeria'nın Nablus kentindeki Kafr Kaddum köyünde toplanan Filistinliler, Yahudi yerleşim birimi inşası ve ayrım duvarını protesto etti. İsrail güvenlik güçlerinin gösteriye müdahalesi sonucu bir Filistinli yaralandı.

  • 10 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Bangladeş'in Gaibandha şehrinde kadınlar günlük 1 ABD Doları'nın altında ücretle kırmızı biber üretiminide çalışıyor. Tarlalardan toplanan kırmızı biberler güneşin altına serildikten sonra kurumaya bırakılıyor. Düzenli kurumayı sağlamak için belirli aralıklarla kırmızı biberleri karıştıran kadın işçiler; güneşin altında zor şartlarda çalışıyor.

  • 11 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'un taraftarı, karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine tepki gösterdi. Bir grup taraftar, Atatürk Alanı'nda toplanarak bordo-mavili takımda 4 oyuncunun kırmızı kart görmesini protesto etti.

  • 12 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Fiorentina ve Inter Milan takımları, İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A'da Floransa'daki Artemio Franchi Stadı'nda karşılaştı. Bir pozisyon sonrası Fiorentinalı Mauro Zarate (solda) ike Inter Milanlı Jeison Murillo arasında gerginlik yaşandı.

  • 13 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) mücadelesinde, Real Madrid ile Athletic Bilbao takımları Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi. Real Madrid takımının futbolcusu Cristiano Ronaldo, gol sevinci yaşadı.

  • 14 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    2010 verilerine göre, Denize kıyısı olan 192 ülkeden okyanuslara 8 milyon metrik ton plastik atık giriyor. Endonezya'nın başkenti Jakarta'da denize kıyısı bulunan sahil köyünde, çocuklar dalgaların kıyıya sürüklediği plastik çöp ve atıkları topluyor.

  • 15 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de Rus uçaklarının Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin denetiminde olan ilçe, belde ve köylere yönelik saldırıları sebebiyle 40 bin Suriyeli, Halep'in Azez ilçesi ile sınırdaki çadır kente geldi.

  • 16 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Malatya'da 20 yıl çobanlık yapan 56 yaşındaki Bayram Kozat, daha sonra yerleştiği İstanbul'da emekliliğinin ardından seçtiği yeni mesleği "köpek gezdiriciliği" ile çobanlık günlerine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. İstanbul'un en kalabalık caddelerinde farklı cins köpekleri gezdiren Kozat, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor.

  • 17 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki Ofer Hapishanesi yakınında toplanan bir grup Filistinli, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklulara destek gösterisi düzenledi. İsrail askerleri, göstericilere göz yaşartıcı gaz bombasıyla müdahale etti.

  • 18 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Mısır yönetimi, İsrail ablukası nedeniyle Gazze Şeridi'nin dış dünyaya açılan tek kapısı durumundaki Refah Sınır Kapısı'nı 2 günlüğüne çift yönlü olarak geçişlere açtı. Hasta, öğrenci, oturumu olanlar ve yabancı pasaport sahipleri, sınır kapısından geçiş yapabilmek için bekledi. Bekleme esnasında geçiş yapamayacağından kaygı duyan bazı kişiler, gözyaşlarını tutamadı.

  • 19 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin kapılarını sokak kedilerine açarak, İslam dininin şefkat ve merhametine vurgu yapan imam Mustafa Efe, örnek davranışıyla hem cemaatin hem de sosyal medya takipçilerinin takdirini topladı. "Kedi dostu imam" olarak anılmaya başlananan Efe'nin görev yaptığı camiye sabah ezanıyla giren, namaz sırasında etrafta dolaşan ya da bir kenarda kıvrılarak uykuya dalan, hatta yavrularını tek tek minbere taşıyan kediler, cemaat tarafından da benimsendi.

  • 20 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli, Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında balıkçı teknesinin batması sonucu denize düşen sığınmacı grubuna müdahale ederek 43 kişiyi kurtardı.

  • 21 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de Rus uçakları, muhaliflerin kontrolündeki Sukeri mahallesine saldırı düzenledi. Yerleşim birimlerinin yanısıra pazar yeri ve bir sağlık merkezinin de isabet aldığı saldırıda hayatını kaybeden bir bebek, babası tarafından enkaz altından ölü olarak çıkartıldı.

  • 22 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi açıklarında göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 24 kişi yaşamını yitirdi.

  • 23 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki camilerde, ramazan aylarındaki mukabele geleneği asırlardır devam ediyor. Saraybosna'daki tarihi Hacı Camisi'nde okunan mukabele ise sadece kadınlara özel olması sebebiyle diğerlerinden ayrılıyor.

  • 24 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Rus ordusuna ait savaş uçakları, Halep'te muhaliflerin kontrolünde yer alan Kafr Hamra beldesindeki yerleşim yerine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda ''fosfor'' bombası kullanıldığı iddia edildi.

  • 25 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ordusuna ait savaş uçağının Halep'te Tarik el-Bab semtindeki sivil yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısı sonucu yaralananlar, sivil savunma ekipleri ve vatandaşlar tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

  • 26 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    : Türkiye'nin ve Akdeniz havzasının en büyük flamingo kolonisine ev sahipliği yapan Tuz Gölü'nde binlerce flamingo yavrusu kuluçkadan çıktı.

  • 27 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde düzenlenen 2016 Yaz Olimpiyat Oyunlarında atletizm erkekler 100 metrede dünyaca ünlü Jameikalı atlet Usain Bolt da yarıştı.

  • 28 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) F Grubu'nda Portekiz ve İzlanda, Saint - Etienne'deki Stat Geoffroy Guichard'de karşılaştı. Portekiz Milli Takımı oyuncusu Cristiano Ronaldo (solda) hakem Cüneyt Çakır'a (sağda) itiraz etti.

  • 29 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Pakistan'ın başkenti İslamabad'da Pakistanlı çocuklar Bari İmam türbesinde dağıtılan yemeklerle iftarlarını açtı.

  • 30 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Vefat eden efsanevi boksör Muhammed Ali uğurlamak için ABD'nin Kentucky Eyaleti'nin Louisville Şehri'ne gelenler, kentte bulunan "Muhammad Ali Center"ı ziyaret etti.

  • 31 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile Vodafone Arena'da oynadığı maçı kazanan Beşiktaş, sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu kutladı.

  • 32 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu tarafından Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programına katıldı.

  • 33 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Anneler Günü öncesinde Antalya'daki çiçek seralarında çalışan kadınlar, dünya annelerine gönderilecek çiçeklerin fide ekiminden paketlenmesine kadar her aşamasında yer alıyor. Tokat'tan Antalya'ya eşi Murat Demir ile gelerek 8 yıldır çiçek seralarında çalışan Ayşe Demir, 10 aylık kızı Hira Nur'u çiçeklerin arasında büyütüyor.

  • 34 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İspanya'nın başkenti Madrid'deki boğa güreşi arenası Las Ventas'da düzenlenen "Goyesco" festivalinde, çeşitli ülkelerden matadorlar arenaya çıktı.

  • 35 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Hentbol Erkekler 1. Lig play-off maçında Selçuklu Belediyespor ile Yozgat Bozokspor takımları Ankara THF Salonun'da karşılaştı

  • 36 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ordusuna ait savaş uçağı, İdlib'in Maret el Numan ilçesindeki pazar yerine saldırı düzenledi. Düzenlenen hava saldırısında pazar yerinde bulunan sivil vatandaşlar hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

  • 37 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Bursa'da yetiştiriciler, yaylalara götürdükleri ve geceyi orada geçirdikleri hayvanlarını, her gün belirli saatlerde bulundukları yerleşim birimine indirerek hem yavrularını emzirmelerini sağlıyor hem de sütlerini sağıyor.

  • 38 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'nda Barcelona ile karşılaştı. Maç sonunda Barcelona oyuncusu Lionel Messi üzüntü yaşadı.

  • 39 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe erteleme maçında, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya geldi. Bir pozisyonda Galatasaraylı oyuncu Yasin Öztekin (sol) ile Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer (sağ) mücadele etti.

  • 40 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Türkiye'de küçükbaş hayvan varlığı bakımından ilk sıralarda yer alan Van'da, "baharın müjdecisi" olarak kabul edilen kuzu ve oğlak doğumları oldu. Küçükbaş hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı ve Türkiye'nin güzel meralarına sahip Van'ın Gevaş ilçesinde, dünyaya gelen oğlaklar çiftçinin yüzünü güldürdü.

  • 41 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Malezya Hayvanat Bahçesi’nde doğan 7 aylık dişi yavru pandaya Çince dostluk anlamına gelen "Nuan Nuan" adı verildi. Bu ad yaklaşık 23.000 öneri arasında seçildi.

  • 42 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin kuşatmasındaki doğu Halep'te, bombardımanda 7 çocuğunu kaybeden anne Sabah, son nefesini tekerlekli sandalye üzerinde sokak sokak doktor ararken verdi. Halep kentininin doğusunda rejim kuşatması altındaki Şear ve Tarık el-Bab semtlerini birbirine bağlayan bir sokakta, Ebu Muhammed Halebi hasta eşi Sabah Muhammed ile uzun süre çaresizce bir doktorun gelmesini bekledi. Uzunca bekleyişin ardından, tekerlekli sandalyedeki Sabah Muhammed, hayatını kaybetti.

  • 43 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de rejim güçlerinin ülkenin kuzeyindeki Halep ilinin doğusunda bulunan Cub el-Kubbe mahallesine yönelik düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 45 kişi öldü.

  • 44 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'nin kuzeyindeki Halep ilinde Rejim ve Rus savaş uçaklarının Firdevs semtindeki yerleşim yerlerine saldırması sonucu çok sayıda bina yıkıldı. Siviller, saldırı düzenlenen bölgeden uzaklaştı.

  • 45 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    2016: 21'inci yüzyılın en büyük Süper Ay'ı, İstanbul’da Galata Kulesi ile birlikte izlendi.

  • 46 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump Manhattan'da seçim merkezinde oyunu kullandı.

  • 47 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un Hamdaniye ilçesine bağlı Topzava köyünden kaçan iç göçmenler, Hazır kampında DEAŞ işgalinden bu yana göremedikleri yakınlarıyla buluştu. Güvenlik nedeniyle giriş ve çıkışların yasak olduğu kampta iç göçmenler, DEAŞ işgalinden kaçan yakınları ile tel örgülerin ardından hasret giderdi. Buluşma esnasında bazı vatandaşlar, gözyaşlarını tutamadı.

  • 48 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Terör örgütü DEAŞ'ın ateşe verdiği Musul'un Kayyara kasabasındaki ham petrol kuyusu bölge sakinleri ve özellikle de çocukların hayatını tehdit ediyor.

  • 49 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'nin başkenti Şam'ın Cobar bölgesinde rejim güçleri ile Özgür Suriye ordusuna bağlı ''Feylek er Raman'' birlikleri arasında çatışma çıktı. ÖSO'ya bağlı birlikler, rejim güçlerine ağır silahlarla saldırdı.

  • 50 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, Musul yakınlarındaki köylerden kaçan vatandaşlar, Irak Ordusunun kontrolü altındaki Kayyare kasabasına ulaştı.

  • 51 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Antalya'da otomobil motoru tamirciliği yapan İsmail Yıldırım, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham'a benzerliğiyle dikkati çekiyor. Çevresindekilerin "Yerli Jason" diye seslendiği Yıldırım'ın hayalini oyunculuk süslüyor.

  • 52 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de Rus ordusuna ait savaş uçakları, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Firdevs semtinde bulunan yerleşim yerine hava saldırısı düzenledi. Saldırıdan etkilenen Suriyeli bir çocuk, gözyaşlarını tutamadı.

  • 53 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul Mabeyn Köşkü’nde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

  • 54 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Güney Afrika'nın Johannesburg kentindeki üniversite öğrencileri, Güney Afrika Yüksek Öğrenim Bakanı Blade Nzimande'nin yeni zam planını açıklamasının ardından protesto gösterisi yaptı. Johannesburg kent merkezindeki caddelerde gösteri düzenleyen öğrencilerle güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çatışmanın ortasında kalan bazı öğrenciler, kendilerini korumaya çalıştı.

  • 55 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten temizlenen Cerablus'a dönen Suriyelilerin sayısı 4 bini aştı. Yurtlarına dönen çocukların tüm olumsuzluklara rağmen oyunlar oynayıp eğlendikleri görüldü

  • 56 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Başbakanlık Kupası ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Bursa'da yapıldı.

  • 57 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Spor Toto Süper Ligi'nin 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, Vodafone Arena'da karşılaştı. Galatasaray'ın golünü Eren Derdiyok (9) attı.

  • 58 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Çobanbey'e bağlı 2 köye operasyon düzenledi.

  • 59 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de Rus ordusuna ait bir savaş uçağı, Halep'in batısındaki Daret İzza ilçesinde yerleşim yerini bombaladı.

  • 60 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ordusuna ait bir savaş uçağı, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Meşhed semtine hava saldırısı düzenledi. Saldırıdan etkilenen bir Suriyeli, üzüntü yaşadı.

  • 61 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD/YPG'nin kontrolünde bulunan Münbiç'te uygulanan zulümden kaçan çoğunluğu kadın ve çocuk 400 kişi, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) kontrolündeki Cerablus'a sığındı.

  • 62 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Türkiye Diyanet Vakfı, Tanzanya’nın özerk bölgesi Zanzibar'da Tumbatu adasındaki Müslümanlara teknelerle kurban eti ulaştırdı. Vakıf yetkililerini adada Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler ilahilerle karşıladı.

  • 63 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İstanbul Boğazı'na inşa edilen dünyanın en geniş köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu hizmete açıldı.

  • 64 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ordusunun Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki muhaliflerin denetiminde yer alan Duma ilçesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırıda yaralananlar, ambulansla bölgedeki sahra hastanesine götürüldü.

  • 65 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye'de rejim ya da Rus uçakları tarafından Halep'in El Katerji mahallesindeki sivil yerleşim yerine düzenlenen saldırıda 5 yaşındaki Ümran Daknes yaralandı. Yıkılan binanın enkazından yaralı olarak kurtarılan Daknes, sivil savunma ekipleri tarafından bindirildiği ambulansta sahra hastanesine götürülmek üzere bekledi.

  • 66 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde yapılan Rio 2016 Yaz Oyunlarında erkekler boks 69 kiloda Faslı boksör Mohammed Rabii (fotoğrafta) ile İrlandalı Gerard Steven Donelly karşılaştı.

  • 67 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde yapılan Rio 2016 Yaz Oyunlarında erkekler 62 kilo halter müsabakasında Kazakistanlı sporcu Farkhad Kharki de yarıştı.

  • 68 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirildi.

  • 69 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman (sağ 4), Başbakan Binali Yıldırım (sağ 2), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu (sağ 3) ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli (solda), Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, program öncesinde Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Kahraman ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir süre sohbet etti.

  • 70 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    2016 Rio Olimpiyat Oyunları, ev sahibi Brezilya'nın kültür ve tarihi ile doğa temalı gösterilere sahne olan açılış töreniyle başladı. Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda gerçekleştirilen törenle, 31. Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi başlangıcı yapıldı.

  • 71 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ordusuna ait bir savaş uçağının, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Ensari semtine düzenlediği hava saldırısı sonucu yaralananlar, sivil savunma ekiplerince sahra hastanelerine kaldırıldı.

  • 72 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    2010 yılında tekrar aktif hale gelen Endonezya'nın Sumatra Adası'nda bulunan Sinabung Yanardağı volkanik aktivitesine devam etti. Sinabung Yanardağı'nda gerçekleşen patlamalar sırasında oluşan bulutlarda çakan şimşekler, Kuzey Sumatra'nın Karo şehrine bağlı Tiga Pancur köyünden görüldü.

  • 73 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla 1919 metre uzunluğundaki bayrak ile yapılan yürüyüşe 20 bin kişi katıldı.

  • 74 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Formula 1 Macaristan Grand Prix'inde Finlandiyalı pilot Valteri Bottas da yarıştı.

  • 75 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Kısıklı'daki Millet Parkı'nda toplanan vatandaşlar ve STK'lar, ellerindeki meşalelerle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne geldi.

  • 76 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İstanbul Taksim Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.

  • 77 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ankara'da vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı tankların üstüne çıkarak tepki gösterdi.

  • 78 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ankara'da vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Genelkurmay Başkanlığı önünde tankın üstüne çıkarak tepki gösterdi.

  • 79 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ankara'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar, meydanlardan geçmekte olan tankların önüne yattı.

  • 80 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    İstanbul Taksim Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

  • 81 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ankara'da vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi. Vatandaşlar, Kızılay'dan geçiş yapan tankların ilerleyişini durdurmaya çalıştı.

  • 82 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Ankara'da vatandaşlar, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Genelkurmay Başkanlığı önünde tankın üstüne çıkarak tepki gösterdi

  • 83 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Suriye ve Rus ordusuna ait savaş uçakları, Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolündeki Firdevs semtine saldırı düzenledi. Ölü ve yaralıların olduğu saldırıda bölgedeki araç ve binalarda yangın çıktı.

  • 84 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Rus ordusuna ait savaş uçağı, Halep'te muhaliflerin denetimindeki Salihiyin semtinde yerleşim yerini bombaladı. Saldırıdan etkilenen bir çocuk, kucağında taşıdığı kardeşiyle birlikte bölgeden uzaklaştı.

  • 85 / 85
    Fotoğraflarla 2016 yılı!

    Anadolu Ajansı muhabirlerinin servis ettiği fotoğraflarla 2016 yılı... Srebrenitsa soykırımında hayatını kaybeden 127 kurbanın cenazeleri savaş esnasında Birleşmiş Milletler (BM) bünyesinde görev yapan Hollandalı askerlerin üs olarak kullandığı Potoçari eski akümülatör fabrikasından mezarlığa taşındı. Kurban yakınları, cenazelerin taşınması sırasında ve mezarlığa getirilişinin ardından duygusal anlar yaşadı.

Türkçe العربية English