Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Müjde ay ortasında geldi: Emeklilere geri ödemesiz 12.500 lira! Bu fırsatı kaçıran çok üzülecek

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yönelik promosyonlar, maaşlarını farklı bir bankaya aktarmayı düşünenler için cazip bir ekonomik seçenek sunuyor. İşte en yüksek promosyon veren bankalar.

Müjde ay ortasında geldi: Emeklilere geri ödemesiz 12.500 lira! Bu fırsatı kaçıran çok üzülecek
Ekim ayı, çok sayıda bankanın emeklilere cazip promosyon teklifleri sunduğu bir dönem haline gelmiştir. Bu bankalar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalar yaparak emeklilere maaşlarını transfer etme şansı tanıyor. Bu promosyonların özellikleri, emeklilerin maaş miktarına, emeklilik dönemine ve tercih ettikleri banka tarafından belirlenen kriterlere bağlı olarak değişebilir.

Ay boyunca devam edecek olan promosyon kampanyaları, henüz başvuruda bulunmamış emekliler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Promosyonların, seçtiğiniz banka tarafından belirlenen kriterlere göre farklılık gösterebileceğini belirtelim. Bu nedenle, karar vermeden önce dikkatli bir inceleme yapılması büyük önem taşımaktadır. İşte ekimde en dikkat çeken promosyon kampanyaları.

emekli ödemesi
AKBANK EKİM PROMOSYON KAMPANYASI
Akbank, 18 Eylül - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında emekli maaşını kuruma taşıyarak üç yıl boyunca maaşı kendilerinden almayı taahhüt eden emekliler için çok önemli bir fırsat sunuyor. Bu özel kampanya kapsamında katılımcılar 10.000 TL'ye varan promosyon kazanma şansına sahip oluyor.
Üstelik kredi kartınızdan beş yeni otomatik fatura ödeme talimatı vererek fatura başına 400 TL, toplamda 2.000 TL chip-para kazanabilirsiniz.

emekli ödemesi

ING BANK’IN PROMOSYON TEKLİFİ
Emekli maaşınızı ING'ye taşıdığınızda, maaş tutarınıza bağlı olarak 8.500 TL'ye kadar koşulsuz nakit promosyon alma imkanına sahipsiniz. Üstelik Otomatik Fatura Talimatı ile 4.000 TL'ye varan ek nakit promosyonu da alabilirsiniz. Böylece toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon avantajından yararlanabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar için de geçerli.

emekli ödemesi

DİĞER BANKALARIN PROMOSYON ORANLARI
Maaşınızı 31 Ekim'e kadar Türkiye Finans'a transfer ettiğinizde 10.000 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi alabilirsiniz. Garanti BBVA şu anda 7.500 TL'ye varan potansiyel promosyon ve ek 1.000 TL bonus ile bir emeklilik promosyonu sunuyor.
1 Eylül 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında üç yıl süreyle SGK emekli maaşını Yapı Kredi'den almayı tercih eden müşteriler 9.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanma şansına sahip.
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English