Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'daki Büyükşen çifti cinayetini Müge Anlı gündeme getirmişti: Osman Büyükşen hakkında çarpıcı gelişme!

Konya'da Metin ve Necla Büyükşen çifti, 2018'de evlerine giren kar maskeli şüpheli tarafından katledildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına günlerce konu Büyükşen çiftinin Abdullah Başdemir'in tuttuğu kiralık katilin yanlış eve girmesi sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı. Büyükşen çiftinin doktor oğulları Osman Büyükşen hakkında ise yeni bir gelişme yaşandı.

Konya’daki Büyükşen çifti cinayetini Müge Anlı gündeme getirmişti: Osman Büyükşen hakkında çarpıcı gelişme!

Merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde 3 Eylül 2018 tarihinde yaşanan olayda Metin ve Necla Büyükşen çifti, evlerine giren kar maskeli kişi tarafından öldürüldü. Türkiye'nin yıllarca konuştuğu cinayete Büyükşen çiftinin kızları Fatma Büşra ise darp edilmişti. 
MÜGE ANLI GÜNDEME GETİRMİŞTİ
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen olayla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklanıp, haklarında azmettirici oldukları iddiasıyla dava açılan Abdullah Başdemir (49), sevgilisi Esra Taş (30) ile cinayetleri işlediği belirlenen Ertuğrul Çelik (49) 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu cezalar Konya Bölge Adliye Mahkemesince onanırken, dosyanın Yargıtay'da olduğu belirtildi.YÜZLERCE KİŞİ MAĞDUR OLDU
Sabah’ta yer alan habere göre Büyükşen çiftinin doktor oğulları Osman'a (36) ait olduğu ileri sürülen sosyal medya hesabından Temmuz 2021 de atılar tweetlerde, "Bu şerefsizlerin dostu kim ise benim düşmanımdır. Bu itlerin bayramını kutlayan kendine düşman edinmiş olur. Bu şerefsizleri paylaşın, herkes görsün bu rezilleri. Şu iki tane aşağılık şerefsizin, caninin, soysuz köpeğin resimlerini tüm dünya alem görsün" ifadeleri kullanıldı.Bunun üzerine harekete geçen Başdemir'in avukatı Osman Büyükşen ile bu tweeti alıntılayan yüzlerce kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.
MAHKEME KARARINI AÇIKLADI

Yüzlerce kişi 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle bulundukları illerde ifadeye çağrıldı. Uzlaştırmaya tabi bir suç olduğu için birçok kişi o dönem için avukatlık vekalet ücretini ödeyip, sosyal medyadan özür mesajı yazarak uzlaşma sağladı. Birçok kişide uzlaşmadığı için hakkında dava açılıp, ceza aldı.
Paylaşımı yaptığı ileri sürülen Osman Büyükşen hakkında da Bünyan Asliye Ceza Mahkemesine 'Hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Osman Büyükşen twitter hesabının kendisine ait olmadığını, anne ve babasının katilini bulmak için televizyona çıktığı dönemde kendi adına çok sayıda sahte hesap açıldığını ileri sürdü.İŞTE VERİLEN KARAR

Mahkeme, hesap sahibinin Osman Büyükşen olduğunu, üzerine atılı suçu işlediğini ancak hakaret içerikli bu sözlerini haksız bir eyleme karşı verilen bir tepki olarak söylediğini, ailesinin öldürülmesinden duyduğu üzüntüden dolayı böyle bir eylemde bulunduğu belirtilerek ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verdi. 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • KD
    Konya düşünürü
    14 gün önce

    Mahkeme bunlarla mi vakit harcıyor. Soysuz ile soysuzdur. Türk adaleti size sesleniyorum, 1 yılı aştı, bir dolandırıcılik soruşturmasi tamamlanip sonuçlanmadı.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English