Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bakan Göktaş: Şehit ve gazilerimizin emanetleri bizler için çok kıymetli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün (12) açtığı resim sergisini ziyaret etti. Bakan Göktaş, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri her zaman bizler için çok kıymetli. Onlar bizlere milletimizin emaneti, bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.

Bakan Göktaş: Şehit ve gazilerimizin emanetleri bizler için çok kıymetli

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti. Göktaş, Talha Gül'ün şehit babası ve tüm polislerin anısına açtığı sergide yer alan 50 yağlı boya resim tablosunu inceledi. Talha Gül'ün son derece yetenekli bir ressam olduğunu belirten Göktaş, "Burada yeteneklerini daha iyi görebiliyoruz. Çok yetenekli ve 50'den fazla eseri var. Özellikle Kudüs ile yaptığı eser çok dikkatimi çekti. Kendisini tebrik etmek istiyoruz. Tabi şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri her zaman bizler için çok kıymetli. Onlar bizlerin, milletimizin emanetleri, bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı.'EN ÇOK ETKİLEYEN KUDÜS ESERİ OLDU'

En çok etkilendiği resmin 'Hayat Ağacı' eseri olduğunu ifade eden Göktaş, "12-13 yaşındaki bir çocuktan daha fazlası olan eserler var. Beni çok etkileyenler oldu. 'Filistin Kudüs' eseri hakikaten çok ilgi çekici. Aynı zamanda doğayla ilgili de hem sakinleştirici hem güzel eserleri var. Ben 'Hayat Ağacı'nı seçtim; çünkü Hayat Ağacı biliyorsunuz bizler için çok kıymetli ve aynı zamanda hikayesini anlatınca daha da etkilendik. Bizler de tercihimizi o minvalde kullandık" diye konuştu.

 

Göktaş, bakanlık tarafından ilk defa Çocuk Zirvesi düzenleneceğini belirterek, TBMM'nin himayesinde 2 gün sürecek olan zirvenin hakikaten çok önemli olduğunu vurguladı. Programa çok sayıda politikacı, akademisyen ve uzmanın da katılacağını bildiren Göktaş, şöyle konuştu:"Zirve kapsamında çeşitli paneller düzenleyeceğiz; ancak bizler için en önemli unsur, Zirve'de çocukların söz sahibi olması. Değişen ve dönüşen bir dünyada yaşıyoruz. Dijitalleşmeyle hayatımızda da çok şey değişiyor. Bu konudan çocuklar da etkileniyor. Bunları da Zirve'de ele alacağız. Çocuk Zirvesi'nde çocuklarla ilgili yürütülen güncel çalışmalar ele alınacak, gelişen teknolojiyle dijitalleşen uygulamalar arasında çocukluk kavramı değerlendirilecek. Çocuk alanında etkili bilgi paylaşımının yapılması, çocukların güvenli bir geleceğe hazırlanması, toplumun bu konudaki farkındalığının artırılması da Zirve'nin bir diğer amacı olacak. Ayrıca savaşlardan etkilenen çocuklar da Zirve'de ele alınacak konular arasında bulunuyor. Politikalarımıza yön vermek bakımından Çocuk Zirvesi'ni çok önemli buluyoruz. Zirve'nin sonuçlarını da raporlaştırıp kamuoyuyla paylaşacağız." 


Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English